Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni apartmanlar görmek

Rüyada yeni apartmanlar görmek

Rüyada yeni apartmanlar görmek çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine, maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, hayatın tadını doyasıya çıkaracağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına işarettir.

Rüyada yeni apartmanlar gördüyseniz:

  • Daha çok kişiliğiniz üzerinde önemli etkiler bırakacak olaylarla karşılaşacaksınız.

Rüyada yeni apartman dairesi görmek düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bir süre zorluk çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeni apartmana taşınmak çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, biraz olsun hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeni apartmanlar görmek atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında rüya sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada yeni yapılmış apartmanlar görmek kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni bir apartman görmek üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeni yapılmış apartman görmek çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine, dertlerin günden güne artacağına, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada apartman görmek kazancının bereketleneceğine, kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına, verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine alamet eder.

Rüyada apartmanda oturmak yardıma muhtaç insanlara her zaman yardım edeceğine, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments