Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evliyanın elinden su içmek

Rüyada evliyanın elinden su içmek

Rüyada evliyanın elinden su içmek kafa dinleyeceğine, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, ekmeğinin verimli olacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada evliyanın elinden su içmek gördüyseniz:

  • Olaylara bakışınız yeniden değişebilir.

Rüyada evliyanın elinden su içmek sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, kem gözlere gelineceğine rivayet eder.

Rüyada evliyadan su içmek çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına delalet eder.

Rüyada birinin elinden su içmek mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, halinin iyi olduğuna, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bu sayede işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine işaret eder.

Rüyada başkasının elinden su içmek çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına, işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, karşısına kötü insanlar çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü birinin elinden su içmek birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, kendisine olan güveninin artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin elinden su içmek neşeyi ve sağlığı bulacağına, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine alamet eder.

Rüyada eşinin elinden su içmek dini duygularının ve inancının güçleneceğine ve dolayısıyla da iç huzuru yakalayacağına, maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada erkek elinden su içmek beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına, kazançlı çalışmalar yapılacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments