Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin elinden su içmek

Rüyada birinin elinden su içmek

Rüyada birinin elinden su içmek elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine ve çok daha huzurlu ve mutlu bir kişi olacağına, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, çok fazla zarara sebep olmayacağına, bu sayede kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına alamet eder.

Rüyada birinin elinden su içmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevdiğiniz kişiler üretkenliğinizi azaltabilir.

Rüyada ölen birinin elinden su içmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine, aşırı agresif bir hale gelmesinden dolayı iş ortamında da sorunlar yaşayacağına delalettir.

Rüyada eşinin elinden su içmek eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine inanılır.

Rüyada birinin elinden su içmek eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, hayallerinin gerçekleşmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkek elinden su içmek ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına, sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine, kudretli ve hikmetli kimse olacağına alamet eder.

Rüyada ölü elinden su içmek çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına, iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına yorulur.

Rüyada ölü birinin elinden su içmek üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin elinden su içmek hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinin elinden su içmek rüya sahibinin de yüzünün güleceğine, kinin ve nefretin son bulacağına, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments