Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının elinden su içmek

Rüyada başkasının elinden su içmek

Rüyada başkasının elinden su içmek büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, çok büyük insanlar arasına gireceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, şansının kötüye gideceğine, huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, maddi anlamda çok zorlanacağına inanılır.

Rüyada başkasının elinden su içmek gördüyseniz:

  • Hedefleriniz doğrultusunda aktivitelere katılmanız ilgi alanlarınızı çeşitlendirmeniz anlamına gelebilir.

Rüyada elinden su içmek geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına, hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına, hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölen birinin elinden su içmek bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına, iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına inanılır.

Rüyada sevdiğinin elinden su içmek aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına, zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına, kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının elinden su içmek sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine işaret eder.

Rüyada ölü birinin elinden su içmek rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına, sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına işarettir.

Rüyada bir kızın elinden su içmek üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşinin elinden su içmek hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına, kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin elinden su içmek prestij kaybı yaşayacağına, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine, girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments