Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek elinden su içmek

Rüyada erkek elinden su içmek

Rüyada erkek elinden su içmek hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına, işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, yeni yatırımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek elinden su içmek gördüyseniz:

  • Akılcı tartışmalardan sonra her şeyi çözümleyip, eşinizle daha iyi anlaşıp, uyumlu hale girebilirsiniz.

Rüyada erkeğin elinden su içmek başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine, gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına, kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine yorulur.

Rüyada erkek elinden su içmek sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, dik durmaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin elinden su içmek sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, güç ve kudret sahibi olacağına inanılır.

Rüyada bir kızın elinden su içmek kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına işaret eder.

Rüyada elinden su içmek elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına delalet eder.

Rüyada babanın elinden su içmek arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölünün elinden su içmek atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına yorulur.

Rüyada evliyanın elinden su içmek işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına, eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments