Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evliyadan su içmek

Rüyada evliyadan su içmek

Rüyada evliyadan su içmek insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına, kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine, sorunların çabucak halledileceğine, içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada evliyadan su içmek gördüyseniz:

  • Harcamalarınızı dengelemek istiyorsanız ciddi bir bütçe yapmalısınız.

Rüyada evliyanın elinden su içmek zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada evliyadan su içmek hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına, saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine alamet eder.

Rüyada evliyaya su vermek doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin verdiği suyu içmek insanlara olan güvenin artacağına, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına tabir olunur.

Rüyada eliyle su içmek sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada musluktan su içmek verilen sözlerin tutulacağına, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine delalettir.

Rüyada kirli bardaktan su içmek ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yerden çıkan suyu içmek bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına, dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments