Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin elinden su içmek

Rüyada eski sevgilinin elinden su içmek

Rüyada eski sevgilinin elinden su içmek can sıkıntısının geçeceğine, malının ve kazancının tam olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, zor, kötü ve hasta günler geçireceğine, hem yeni yerler göreceğine, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada eski sevgilinin elinden su içmek gördüyseniz:

  • İşlerinizi sadeleştirmeniz belli girişimlerinizin daha dengeli şekilde ilerlemesini sağlayabilir.

Rüyada eski sevgilinin elinden su içmek sıkıntı ve zahmet çekileceğine, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada erkeğin elinden su içmek zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına, insanların gözünde olduğu kadar Allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine, çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine rivayet eder.

Rüyada birinin elinden su içmek geleceği için faydalı adımlar atacağına, üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına yorulur.

Rüyada sevdiğinin elinden su içmek çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına, ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına, gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına alamet etmektedir.

Rüyada elinden su içmek sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, işlerin günden güne daha da açılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş birinin elinden su içmek sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada anne elinden su içmek fakirlikten kurtulmaya, solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü elinden su içmek maddi durumunun düzeleceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments