Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin elinden su içmek

Rüyada eşinin elinden su içmek

Rüyada eşinin elinden su içmek bir bebek sahibi olunacağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, esenlik bulacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin elinden su içmek gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzde değişiklikler yapabilir, hayran sayınızı arttırırken, artan iltifatlarla hayatınızı renklendirebilirsiniz.

Rüyada eşinin elinden su içmek umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına, maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine tabir olunur.

Rüyada erkeğin elinden su içmek güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada annenin elinden su içmek kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına, rızkından ve gelirinden olacağına, sorunların teker teker çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölen birinin elinden su içmek iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, işinden geri kalacağına, ancak rüya sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elinden su içmek iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine, yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına rivayet eder.

Rüyada birinin elinden su içmek ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına rivayet eder.

Rüyada evliyanın elinden su içmek hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine, yatırımlarının kar getireceğine, gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına delalettir.

Rüyada babanın elinden su içmek kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, yaşadığı olayların kötü gideceğine, sevgiyi ve hürmeti göreceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments