Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü birinin elinden su içmek

Rüyada ölü birinin elinden su içmek

Rüyada ölü birinin elinden su içmek hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine, hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine, kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına, arkadaşlarla aranın bozulacağına, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına alamet eder.

Rüyada ölü birinin elinden su içmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda ortaya atılarak aslında almak istemediğiniz riskler alabilir ya da ileride pişman olacağınız adımlar atabilirsiniz.

Rüyada ölünün elinden su içmek sermaye elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine işarettir.

Rüyada ölü elinden su içmek kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına delalet eder.

Rüyada ölü birinin elinden su içmek elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, evde tatlı bir telaş yaşanacağına, huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına alamet eder.

Rüyada ölünün elinden çorba içmek çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, çabalarının boşa çıkacağına, zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada ölünün elinden süt içmek karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına, hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına alamet eder.

Rüyada birinin elinden su içmek dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, çok ünlü bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir kadının elinden su içmek sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine delalet eder.

Rüyada eşinin elinden su içmek bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments