Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evliya mezarı kazmak

Rüyada evliya mezarı kazmak

Rüyada evliya mezarı kazmak özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, hayatının kolaylaşacağına, hayatının güllük gülistanlık geçeceğine, yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına, işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada evliya mezarı kazmak gördüyseniz:

  • Bazı düşüncelerinizin, fikirlerinizin, seçimlerinizin veya yapılmış anlaşmaların doğruluğu konusunda diğerlerinin fikirlerini alarak ilerlemek isteyebilirsiniz.

Rüyada evliya mezarı kazmak aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına alamet etmektedir.

Rüyada evliya çelebiunin mezarını görmek çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada evliya mezarı bulmak onu isyan noktasına getireceğine, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına işaret eder.

Rüyada evliya mezar taşı görmek alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine, büyük bir adım atılacağına, içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına işaret eder.

Rüyada evliya mezarı ziyaret etmek geleceğin güzel olacağına, hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, bir işe soyunacağına tabir olunur.

Rüyada evliya mezarları görmek çevresinin güzel insanlarla dolacağına, ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine alamet eder.

Rüyada evliya mezarını ziyaret etmek hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine, malından ve parasından ziyan edeceğine, rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evliyaların mezarını görmek uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments