Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evliya mezar taşı görmek

Rüyada evliya mezar taşı görmek

Rüyada evliya mezar taşı görmek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, her zaman hürmet göreceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, gelirinin düşeceğine, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada evliya mezar taşı gördüyseniz:

  • İşlerin çabuklaşması için insiyatifi ele alıp, kendi yaklaşım derecenizi açıkça ortaya koymanız gerekebilir.

Rüyada evliya mezar taşı görmek art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine, iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine inanılır.

Rüyada evliya mezarında namaz kılmak daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, hayallerindeki eve sahip olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına işarettir.

Rüyada mezarlıkta evliya görmek uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, maneviyatının çökeceğine, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına delalet eder.

Rüyada evliya mezarı bulmak o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına işarettir.

Rüyada evliya mezarını ziyaret etmek çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine, kazancının günden güne artacağına, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada evliyanın mezarını görmek sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına yorulur.

Rüyada evliya mezarlığı görmek gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına, sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına, eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına delalettir.

Rüyada evliya mezarı kazmak şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments