Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evliya mezarı bulmak

Rüyada evliya mezarı bulmak

Rüyada evliya mezarı bulmak çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, zor bir durumda kalacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada evliya mezarı bulmak gördüyseniz:

  • Sanat olayları çok fazla ilginizi çekebilir.

Rüyada evliya mezarı bulmak büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada evliya mezarı kazmak işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına tabir olunur.

Rüyada evliya çelebiunin mezarını görmek nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine delalettir.

Rüyada evliya mezarı ziyaret etmek sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, işe giren herkesin kalkınacağına işarettir.

Rüyada mezarlıkta evliya görmek adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, emeklerinin boşa gideceğine tabir olunur.

Rüyada evliya mezar taşı görmek mutlu ve keyifli hissedeceğine, evde tatlı bir telaş yaşanacağına, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine tabir olunur.

Rüyada evliyaların mezarını görmek sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine inanılır.

Rüyada evliya mezarında namaz kılmak çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments