Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evliya mezarı ziyaret etmek

Rüyada evliya mezarı ziyaret etmek

Rüyada evliya mezarı ziyaret etmek neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına, kendisine olan güveninin artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, yüksek makamlara geleceğine, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evliya mezarı ziyaret etmek gördüyseniz:

  • Zaten az arkadaşınız var, bence biraz da başkalarını düşünün.

Rüyada evliya mezarı ziyaret etmek neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına, kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine yorulur.

Rüyada evliya mezarını ziyaret etmek bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, rahat geçinerek yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada evliya türbesini ziyaret etmek sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine inanılır.

Rüyada evliya ziyaret etmek iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada evliyayı ziyaret etmek kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına rivayet eder.

Rüyada evliya kabrini ziyaret etmek ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada evliya türbesi ziyaret etmek onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına, borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına delalet etmektedir.

Rüyada evliya çelebiunin mezarını görmek gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına, keyfinin kaçacağına, eşyaların yenileneceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments