Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evliya mezarları görmek

Rüyada evliya mezarları görmek

Rüyada evliya mezarları görmek dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına, hem de hayat standartlarının yükseleceğine, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, yeni kişilerle tanışacağına, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına delalettir.

Rüyada evliya mezarları gördüyseniz:

  • Size karşı kişiler, zıt görüşler veya şikayetler söz konusu olabilir.

Rüyada evliya mezarı bulmak dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine tabir olunur.

Rüyada evliya mezarında dua etmek çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, geniş geniş yaşayacağına, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada evliyanın mezarını görmek yanlış yollardan döneceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine delalet eder.

Rüyada mezarlıkta evliya görmek çevreye karşı itibarın artacağına, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada evliya mezarında namaz kılmak çeşitli tartışmalar yaşanacağına, çok mutlu edeceğine, herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına işaret etmektedir.

Rüyada evliya mezarı kazmak aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, ödeme güçlü çekeceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine tabir olunur.

Rüyada evliya mezarları görmek kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada evliya mezar görmek yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, onlardan destek göreceğine ve hayır bulacağına, güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments