Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evliya çelebiunin mezarını görmek

Rüyada evliya çelebiunin mezarını görmek

Rüyada evliya çelebiunin mezarını görmek ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına, ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına, kısmetlerinin bol olacağına, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına delalettir.

Rüyada evliya çelebiunin mezarını gördüyseniz:

  • Ani tepkilerin yaratabileceği maddi krizleri hesaba katarak hareket etmeniz gerekiyor.

Rüyada evliya çelebiunin mezarını görmek hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına yorulur.

Rüyada evliya çelebi görmek planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına tabir olunur.

Rüyada evliya çelebiyi görmek buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna tabir olunur.

Rüyada süleyman çelebiyi görmek tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine delalettir.

Rüyada çelebi görmek çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, ardından sevinçli bir haber alınacağına, bir uzmana başvurulacağına alamet eder.

Rüyada evliya mezar taşı görmek gireceği işlerde başarı elde edeceğine, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, yüksek moral sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evliya mezarlığı görmek doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta evliya görmek maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, işlerin bir anda azalacağına, yarar sağlamayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments