Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evliya mezarını ziyaret etmek

Rüyada evliya mezarını ziyaret etmek

Rüyada evliya mezarını ziyaret etmek hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına, başarıları ile konuşulacağına, lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına, aşama kaydedeceğine, kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine inanılır.

Rüyada evliya mezarını ziyaret etmek gördüyseniz:

  • Diğer kişilerin sizin için neler yapabileceğini tam olarak anladığınızdan emin olmalısınız.

Rüyada evliya mezarını ziyaret etmek yeni şeyler deneneceğine, arzuların gerçekleşeceğine, bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evliya mezarı ziyaret etmek içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada evliyayı ziyaret etmek maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evliya türbesini ziyaret etmek çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına delalet eder.

Rüyada evliya türbesi ziyaret etmek sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, hayatın tadına varacağına, rakipsiz hale geleceğine işarettir.

Rüyada evliya ziyaret etmek iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, malından ve parasından olacağına, özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada evliya kabrini ziyaret etmek yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına işarettir.

Rüyada evliya mezarı bulmak maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına, günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments