Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evliyaların mezarını görmek

Rüyada evliyaların mezarını görmek

Rüyada evliyaların mezarını görmek yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına, karlı işlere gireceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına, daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine, sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına, başarısının azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada evliyaların mezarını gördüyseniz:

  • Cinsel olarak çekicisiniz.

Rüyada evliya mezarlığı görmek aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına yorulur.

Rüyada evliya mezarı kazmak verilen bir sözün yerine getirileceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine, ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına işarettir.

Rüyada evliyanın mezarını görmek kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına rivayet eder.

Rüyada evliyaların mezarını görmek katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, yarardan çok zarar getireceğine rivayet eder.

Rüyada evliya mezarları görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evliya çelebiunin mezarını görmek kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine tabir olunur.

Rüyada evliya mezarını ziyaret etmek işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, günah işleyeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına yorulur.

Rüyada evliya mezarında dua etmek belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments