Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada apartmandan atlamak

Rüyada apartmandan atlamak

Rüyada apartmandan atlamak hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına, maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine, üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına, yorucu geçen bir döneme girileceğine, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada apartmandan atlamak gördüyseniz:

  • İş birliğine, ekip çalışmalarına veya grup aktivitelerine uyumlu olmanız beklentilerinizin veya diğerlerinin sizden beklediklerinin üzerinde performans göstermenizi sağlayabilir.

Rüyada apartmandan aşağı atlamak onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına tabir olunur.

Rüyada apartmandan atlamak kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine rivayet etmektedir.

Rüyada apartmandan atladığını görmek yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına, sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada apartman dairesi görmek üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada apartmanın sallandığını görmek iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntıların, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada apartman merdiveni yıkamak ferah bir eve geçileceğine, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada apartman merdiveninden inmek onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, ummadığı yerden rızka nail olmaya, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada apartman boşluğuna düşmek yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına, çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments