Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada apartman dairesi görmek

Rüyada apartman dairesi görmek

Rüyada apartman dairesi görmek kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına, mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına, rüyayı gören kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına işaret etmektedir.

Rüyada apartman dairesi gördüyseniz:

  • Herkes serzenişte bulunurken zor olsa da, herkese yeterli gelecek kalıcı sonuçlar bulunması gerekiyor.

Rüyada apartman dairesine taşınmak iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine rivayet eder.

Rüyada yeni apartman dairesi görmek uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada apartman dairesi satın almak hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına işarettir.

Rüyada apartman daireleri görmek maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine tabir olunur.

Rüyada apartman dairesi görmek yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına, işlerinin yarıda kalacağına işarettir.

Rüyada daire kiralamak kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına, onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına delalettir.

Rüyada vergi dairesi görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada devlet dairesinde olmak yaşam kalitesinin ve sahip olduğu imkânların artacağına, eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, dinç kalacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments