Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada apartmandan atladığını görmek

Rüyada apartmandan atladığını görmek

Rüyada apartmandan atladığını görmek sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına, daha büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, suçlamalardan aklanılacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine inanılır.

Rüyada apartmandan atladığını gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda karışıklıklardan uzak durun.

Rüyada apartmandan aşağı atlamak sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada apartmandan atlamak kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada apartmandan atladığını görmek arzularına kavuşacağına, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına işarettir.

Rüyada denizin içinde apartman görmek yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada apartmanların yıkılmasını görmek henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına tabir olunur.

Rüyada apartman yapıldığını görmek sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına, hayatını kazanırken keyif alacağına, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada apartman temeli görmek yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine, aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına, rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine delalet eder.

Rüyada apartmanı süpürmek bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, keyifli günler geçireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments