Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada apartmandan aşağı atlamak

Rüyada apartmandan aşağı atlamak

Rüyada apartmandan aşağı atlamak yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, gülmekten yana bolca nasipleneceğine, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine, hakkında iyi yorumlar yapılacağına, işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada apartmandan aşağı atlamak gördüyseniz:

  • Kalabalık ortamlardan uzak kalmanız belki daha yararlı olabilir.

Rüyada apartmandan aşağı atlamak keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına işarettir.

Rüyada apartmandan aşağı düşmek kendisine ev alacağına, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına işarettir.

Rüyada apartmandan aşağı bakmak çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, rüya sahibinin her muradının gerçek olacağına rivayet eder.

Rüyada apartmandan atladığını görmek mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, cebinin para göreceğine alamet eder.

Rüyada apartmandan atlamak çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, yakın akrabadan gelecek habere yorulur.

Rüyada evden aşağıya atlamak yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına yorulur.

Rüyada camdan aşağıya atlamak elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada merdivenden aşağı atlamak çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, işlerinin rast gideceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments