Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada apartman boşluğuna düşmek

Rüyada apartman boşluğuna düşmek

Rüyada apartman boşluğuna düşmek özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, uzun ve hayırlı bir ömre, istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına, evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada apartman boşluğuna düşmek gördüyseniz:

  • Boşuboşuna ortam gerilebilir.

Rüyada apartman boşluğuna düşmek kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine işaret eder.

Rüyada apartman boşluğu görmek girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, yapılan hataların tekrarlanacağına, rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına inanılır.

Rüyada uzay boşluğuna düşmek gün günden daha da kötüye gideceğine, insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına, zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksekten boşluğa düşmek sorunların kısa sürede sone erdirileceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada asansör boşluğuna düşmek bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine alamet eder.

Rüyada merdiven boşluğuna düşmek zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına, yaşamdan istediklerini alacağına, çok daha uzun bir ömre sahip olacağına işarettir.

Rüyada bir boşluktan düşmek birçok engelin kolaylıkla aşılacağına, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, moralinin her zaman yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçurumdan boşluğa düşmek çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, rakiplerine yenileceğine, çok hayırlı ve güzel haberler alacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Gamze yıldız

Rüyamda annemlerin binasında mutfaktan baktığımda apartman boşluğunda elektronik bir aletimizin düştüğünü fark ettim yanlış hatırlamıyorsam blender di çok yüksek olduğu için sabah uyandığımda beni çok etkiledi