Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada apartmanın sallandığını görmek

Rüyada apartmanın sallandığını görmek

Rüyada apartmanın sallandığını görmek tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine, mutluluk dolu haberler alacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine yorulur.

Rüyada apartmanın sallandığını gördüyseniz:

  • Adımlarınızı dikkatli atmalı, kelimelerinizi dikkatli seçmelisiniz.

Rüyada apartmanın sallandığını görmek yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine, ancak bu durumun biraz uzun süreceğine, hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada apartmandan atlamak maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada apartman yıkamak mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine, kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına tabir olunur.

Rüyada birinin apartmandan düştüğünü görmek kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına, bol hayır duası alınacağına, doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada apartman yaptırmak dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine işaret eder.

Rüyada apartmandan düştüğünü görmek gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada apartman yaptırdığını görmek çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine, hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine, sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya rivayet eder.

Rüyada apartmanda kedi görmek kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments