Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evliya kabir görmek

Rüyada evliya kabir görmek

Rüyada evliya kabir görmek dertlerine çare bulacağına, çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına, tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, sevinç gözyaşları dökmeye, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine inanılır.

Rüyada evliya kabir gördüyseniz:

  • Etrafı dikkatle dinlemenizde fayda var.

Rüyada evliya kabir görmek kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, dertlerin sona ereceğine, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kabir tamir etmek gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına, yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kabir üzerine yatmak dinini yaşayacağına, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına işarettir.

Rüyada kabir görmek şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kabirde oturmak dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine, çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine yorulur.

Rüyada kabir yıkamak uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına, hayırlı bir yola girileceğine delalet eder.

Rüyada kendini kabirde görmek çekilen hasretin biteceğine, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına alamet eder.

Rüyada kabir azabından korkmak iftiraya maruz kalınacağına, yokluk içine düşeceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments