Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabir tamir etmek

Rüyada kabir tamir etmek

Rüyada kabir tamir etmek işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına, yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına, eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına, dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, zenginliğe sahip olacağına, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına işarettir.

Rüyada kabir tamir etmek gördüyseniz:

  • Kontrolümüz dışındaki olaylar kaygı yaratabilir.

Rüyada kabir tamir etmek evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine alamet eder.

Rüyada kabir azabı görmek tersliklerin yoluna gireceğine, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına delalettir.

Rüyada kabir ziyareti etmek işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, hayırlı işlerde yer alacağına alamet etmektedir.

Rüyada kabir temizlemek kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kabirden toprak almak büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, kafasının ve içinin rahatlayacağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine rivayet eder.

Rüyada kabirden korkmak ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kabirler görmek rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine, zor ve kötü günlerden geçeceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kabirde fatiha okumak kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine, yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments