Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabir görmek

Rüyada kabir görmek

Rüyada kabir görmek başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına, problemlerin çözüme kavuşacağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine, yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına inanılır.

Rüyada kabir gördüyseniz:

  • Parasal açıdan kendinize yeni imkanlar yaratabileceğiniz fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Rüyada kabirde dua okumak aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine, projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kabirler görmek sevdiği kimseden hayır göreceğine, hak yolunu tutacağına, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kabirde olduğunu görmek rızkının çeşitleneceğine, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına alamet eder.

Rüyada kabir içine girmek uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına delalet eder.

Rüyada kabir eşmek bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına, acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kabirde gezmek ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına, sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına işaret eder.

Rüyada kabir kazdığını görmek yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına yorulur.

Rüyada evin içinde kabir görmek afiyete ereceğine, bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına, çok büyük bir acı duyacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments