Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini kabirde görmek

Rüyada kendini kabirde görmek

Rüyada kendini kabirde görmek düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden rüya, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, evine haciz geleceğine, rüya sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine tabir olunur.

Rüyada kendini kabirde gördüyseniz:

  • Belli unutkanlıklar, rötarlar, yanlış aramalar, yanlış ödemeler, karışan hesaplar v.b bir sürü konu söz konusu olabilir.

Rüyada kabirden toprak almak işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına işarettir.

Rüyada kabirde kuran okumak ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kişinin becerilerinin farkına varılacağına, borçların bir türlü ödenemeyeceğine işaret eder.

Rüyada kabir mezar görmek işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, insanlarla karşı karşıya geleceğine, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kabir yaptığını görmek elde bulunan ve aynı zamanda ele geçecek yeni fırsatların doğru ve kazanç getirecek bir şekilde değerlendirileceğine, özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına işaret eder.

Rüyada kabirle konuşmak sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine, günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye rivayet eder.

Rüyada ölmüş birini kabirden çıkarmak hayat boyu desteği olacağına, rızkını kazanırken zorlanmayacağına, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine alamet eder.

Rüyada kabir içine girmek kişinin sıkıntıların artacağına, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada kabirden kalkmak atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments