Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabir yıkamak

Rüyada kabir yıkamak

Rüyada kabir yıkamak kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine, makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına, isabetli kararlar alacağına, yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına tabir olunur.

Rüyada kabir yıkamak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmaların, üzerinde uzlaşılması gereken konuların veya düzenlemelerin yapısı ya da detayları üzerinde gereğinden fazla inatçı bir tutum sergilememenizde fayda var.

Rüyada kabir yıkamak eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine tabir olunur.

Rüyada kabir yaptığını görmek iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, yeni bir başlangıç yapmaya, ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine delalet eder.

Rüyada kabirde oturmak aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kabirden toprak almak birçok ortaklık kurulacağına, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, bu gücü sıkıntıların ve sorunların çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde çözülmesi için kullanacağına, kısmetinin ve bahtının kapanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kabirde ateş görmek fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına, çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada kabirde dua okumak fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, ayağa kalkacağına, rızkının da genişleyeceğine işaret eder.

Rüyada kabir azabı görmek maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kabir azabı çektiğini görmek onlar tarafından yüceltileceğine, hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments