Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabirde oturmak

Rüyada kabirde oturmak

Rüyada kabirde oturmak hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, zorluklarla boğuşulacağına, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, uzun süre bu durumun devam edeceğine, çok eğleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada kabirde oturmak gördüyseniz:

  • Garip bir gelişmeyi yararınıza kullanabilirsiniz.

Rüyada kabir başında oturmak kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, işlerinde verimsiz hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kabirde oturmak üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada kabirden toprak almak ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, küskünlüklerin oluşacağına, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada evde kabir görmek böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına, kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine, çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine tabir olunur.

Rüyada kabir aramak âlim kimselerden feyz alacağına, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına inanılır.

Rüyada kabir açmak rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına delalettir.

Rüyada kabirde yatmak yeni bir ilişkiye başlayacağına, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına delalettir.

Rüyada kabir azabı çeken birini görmek gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, hoş olaylar yaşayacağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments