Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabir üzerine yatmak

Rüyada kabir üzerine yatmak

Rüyada kabir üzerine yatmak yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, işinde de büyük başarılara imza atacağına, moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine işarettir.

Rüyada kabir üzerine yatmak gördüyseniz:

  • Ne istediğinizi ya da ihtiyaçlarınızı açıkça dile getirmeniz gerekebilir.

Rüyada kabir üzerine yatmak maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada kabirde yatmak yeni bir ilişkiye başlamaya, karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kabir üzerinde yatmak zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalettir.

Rüyada kabir başında kuruan okumak mutluluktan havalara uçacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına, azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüyü kabirden çıkarmak borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kabirden ses duymak sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kabirde ışık görmek ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına, darda kalacağına, bir şeyden sorumlu tutulduğuna delalettir.

Rüyada kabirde oturmak sıkıntıların zamanla çözüleceğine, gelirinin eksileceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments