Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabir azabından korkmak

Rüyada kabir azabından korkmak

Rüyada kabir azabından korkmak daha iyi yerlere geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına, acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kazançlı işlere girileceğine, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada kabir azabından korkmak gördüyseniz:

  • Kesin olarak tembellik isteğine yüz vermeyin.

Rüyada kabir azabından korkmak eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine inanılır.

Rüyada kabir azabı çeken birini görmek rüyayı gören kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine, canın sıkılacağına, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kabir azabı çektiğini görmek gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine işarettir.

Rüyada kabir azabı görmek hayırlı insanlar ile tanışılacağına, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine işaret eder.

Rüyada birinin kabir azabı çektiğini görmek iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına, para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine delalettir.

Rüyada kabir azabı çeken görmek zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına işaret eder.

Rüyada kabir azabı çekenleri görmek yüzünün eskisi gibi güleceğine, üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, farklı sosyal ortamlara gireceğine yorulur.

Rüyada azap çekmek hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments