Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada apartmandan aşağı düşmek

Rüyada apartmandan aşağı düşmek

Rüyada apartmandan aşağı düşmek başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına işarettir.

Rüyada apartmandan aşağı düşmek gördüyseniz:

  • Gelirlerinizi, hayatınızı kazanma biçiminizi veya maddi durumunuzu ilgilendiren bazı konularda değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada apartmandan aşağı düşmek konforunun ve lüksünün yerinde olacağına, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada apartmandan aşağı bakmak sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine yorulur.

Rüyada apartmandan aşağı atlamak hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada apartman boşluğuna düşmek maddi konuları fazlaca önemsemesi yüzünden, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada apartmandan düşmek işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına delalet etmektedir.

Rüyada merdivenden aşağı düşmek deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada aşağıya düşmek kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yokuş aşağı düşmek verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments