Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yokuş aşağı düşmek

Rüyada yokuş aşağı düşmek

Rüyada yokuş aşağı düşmek sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, gittikçe çıkmaza düşeceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, ferahlığa çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada yokuş aşağı düşmek gördüyseniz:

  • Yapıcı davranışlarınızla insanları etkileyebiliyorsunuz.

Rüyada yokuş aşağı düşmek iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, yaşlı bir kimsenin böyle bir rüya görmesi ise eceli ile vefat edeceğine işaret eder.

Rüyada yokuştan aşağı düşmek kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına, huzurlu bir hayata adım atacağına, önemli ve saygın birinden yardım alacağına delalet eder.

Rüyada yokuştan aşağı koşmak işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine, güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına yorulur.

Rüyada yokuş aşağı bisiklet sürmek yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına, elinin bollaşacağına, rahat edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine delalet eder.

Rüyada yokuş aşağı kaymak kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına, üzüleceğine ve pişman olacağına, üzüntülerinin biteceğine ve çok hayırlı işler yaparak bol kazanca ve hayırlı rızka sahip olacağına delalet eder.

Rüyada arabayla yokuş aşağı gitmek çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına işaret eder.

Rüyada arabayla yokuş aşağı inmek çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine tabir olunur.

Rüyada yokuş aşağı kayarak inmek vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine, sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, istediği her şeyi elde edebileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments