Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada apartmandan düşmek

Rüyada apartmandan düşmek

Rüyada apartmandan düşmek ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada apartmandan düşmek gördüyseniz:

  • Ufukta aşk veya sosyal açıdan tatmin edici ilişkiler söz konusu olabilir.

Rüyada apartmandan aşağı düşmek anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, kolaylık elde edeceğine alamet eder.

Rüyada apartmandan düşmek hayırlı bazı adımlar atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına işarettir.

Rüyada apartman boşluğuna düşmek çok büyük bir mutluluk duyacağına, sevilen bir işe ortak olunacağına, parasız ve işsiz kalacağına inanılır.

Rüyada apartman yıkılmasını görmek zorlukların biteceğine, maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz apartman görmek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine delalet eder.

Rüyada apartman yıkamak herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına tabir olunur.

Rüyada apartman almak çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, istenmeyen durumlarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni yapılmış apartman görmek el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments