Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aşağıya düşmek

Rüyada aşağıya düşmek

Rüyada aşağıya düşmek yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, borçlanıp, hasta olacağına, eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine delalettir.

Rüyada aşağıya düşmek gördüyseniz:

  • Toplayacağınız bilgilerden kazanacağınız şeyler var.

Rüyada şelaleden aşağı düşmek epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada balkondan aşağı düşmek yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına alamet eder.

Rüyada dağdan aşağı düşmek sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına, iş konusunda bir ortaklık kuracağına, hayırlı haberler alacağına, sevineceğine yorulur.

Rüyada aşağıya düşmek zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına delalet eder.

Rüyada tepeden aşağıya düşmek yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine, şansının ve kısmetinin de açılacağına, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada bir yerden aşağı düşmek pek çok kişinin hayatını kurtaracağına, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, kişinin kafasının rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada balkondan aşağıya düşmek işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksekten aşağıya düşmek saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments