Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivenden aşağı düşmek

Rüyada merdivenden aşağı düşmek

Rüyada merdivenden aşağı düşmek yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, yapılan hataların çok zarar getireceğine, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına inanılır.

Rüyada merdivenden aşağı düşmek gördüyseniz:

  • Zor bir durum içinden çıkılmaz bir hal alırsa, alışılmadık yollar deneyebilir, işe yarar yaklaşımlar geliştirebilirsiniz.

Rüyada merdivenden aşağı düşmek hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına alamet eder.

Rüyada merdiven aşağı inmek duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına, keyiflerinin yerinde olacağına, çok bereketli zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada merdivenden aşağı koşmak kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına delalettir.

Rüyada merdivenden aşağıya atlamak geçmişin kötü izlerinin silineceğine, güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına, büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına alamet etmektedir.

Rüyada merdivenden aşağı inmek yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, mutluluğundan olacağına delalet etmektedir.

Rüyada merdivenle aşağı inmek hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, ekmek kapılarının kapanacağına delalet eder.

Rüyada merdivenden aşağı atlamak tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına alamet etmektedir.

Rüyada merdivenden aşağı bakmak uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine, şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments