Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada apartmandan aşağı bakmak

Rüyada apartmandan aşağı bakmak

Rüyada apartmandan aşağı bakmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, yeni bir ilişkiye başlayacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına delalet eder.

Rüyada apartmandan aşağı bakmak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde büyük bir kararsızlık içine düşmenize sebep olabilecek gelişmeler olması olasıdır.

Rüyada apartmandan aşağı bakmak umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada apartmandan aşağı düşmek endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına, rüyayı gören kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına rivayet eder.

Rüyada apartmandan aşağı atlamak uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, atılan adımların başarıya çıkacağına, yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına inanılır.

Rüyada apartmandan bakmak hasta olanın da iyileşeceğine, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına yorulur.

Rüyada apartmana bakmak rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, çok iyi bir kariyere sahip olacağına yorulur.

Rüyada dağdan aşağı bakmak artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek bir binadan aşağıya bakmak ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine, daha iyi şartlarda yaşayacağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına işaret eder.

Rüyada yüksek bir yerden aşağıya bakmak onun zamanını çalacağına, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, güneşli ve güzel günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments