Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivenden aşağı atlamak

Rüyada merdivenden aşağı atlamak

Rüyada merdivenden aşağı atlamak elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, sorunlarının yakın bir zamanda Allah’ın izni ile son bulacağına, ilerleyeceğine, kalkınacağına, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, ekonomik kayıpların sürekli artacağına tabir olunur.

Rüyada merdivenden aşağı atlamak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız size çok şey vaat ediyor.

Rüyada merdivenden aşağı atlamak kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine delalet eder.

Rüyada merdivenden aşağıya atlamak kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine, şansının ve bahtının daima açıkolacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine işarettir.

Rüyada camdan aşağı atlamak imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine, onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada duvardan aşağı atlamak işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına yorulur.

Rüyada apartmandan aşağı atlamak yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına delalet eder.

Rüyada yukarıdan aşağıya atlamak bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada dağdan aşağı atlamak hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine, sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına yorulur.

Rüyada evden aşağıya atlamak kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments