Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada camdan aşağıya atlamak

Rüyada camdan aşağıya atlamak

Rüyada camdan aşağıya atlamak dilediği gibi harcama yapacağına, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına, güzel zamanlar geçireceğine, hayatının güllük gülistanlık olacağına, sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına işaret eder.

Rüyada camdan aşağıya atlamak gördüyseniz:

  • Maddi veya kaynak kullanımı gerektiren konularda ya da anlaşmalarla ilgili başlıklarda hareketlilikler yaşanabilir.

Rüyada camdan aşağıya atlamak işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına işarettir.

Rüyada camdan aşağı atlamak neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dağdan aşağı atlamak kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına işaret eder.

Rüyada merdivenden aşağı atlamak üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, işleri yoluna sokacağına rivayet etmektedir.

Rüyada binadan aşağı atlamak alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine, onu yalnız bırakmayacağına, elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine alamet eder.

Rüyada apartmandan aşağı atlamak bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada merdivenden aşağıya atlamak sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine yorulur.

Rüyada yukarıdan aşağıya atlamak zorlukların son bulacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments