Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evden aşağıya atlamak

Rüyada evden aşağıya atlamak

Rüyada evden aşağıya atlamak neşe ve sağlıkla geçeceğine, rüya sahibinin helal kazançlar elde edeceğine, sorunların aşılacağına, bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada evden aşağıya atlamak gördüyseniz:

  • Bir kez konuya dahil olursanız, dışına çıkmak için haddinden fazla enerji tüketilmesi gerekebilir.

Rüyada evden aşağıya atlamak huzursuzluklarından kurtulacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına işaret eder.

Rüyada duvardan aşağı atlamak karamsar ruh halinden kurtulacağına, yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada camdan aşağı atlamak sağlığının yerinde kalacağına, ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına, yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına işaret etmektedir.

Rüyada merdivenden aşağıya atlamak iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine işaret eder.

Rüyada camdan aşağıya atlamak keyiflerinin yerinde olacağına, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına rivayet eder.

Rüyada binadan aşağı atlamak dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına, maddi durumun düzeltileceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına işarettir.

Rüyada merdivenden aşağı atlamak bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada apartmandan aşağı atlamak aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments