Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evlilikten döndüğünü görmek

Rüyada evlilikten döndüğünü görmek

Rüyada evlilikten döndüğünü görmek beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evlilikten döndüğünü gördüyseniz:

  • Bir anlaşma, karlı bir alışveriş, yatırım veya hediye bazı kutlamalar yapılmasını gerektirebilir.

Rüyada evlilikten döndüğünü görmek rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, kazancın devamlı olacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliyi geri döndüğünü görmek aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, refahının ve varlığının artacağına delalet eder.

Rüyada şemsiyenin ters döndüğünü görmek planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına, kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına inanılır.

Rüyada eşinin eve döndügünü görmek sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, aralarında bir konuşma geçeceğine, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına delalettir.

Rüyada ayağının ters döndüğünü görmek alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine ve aile hayatında uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir evliliğin kapılarını açacak çeşitli adımlar atılacağına, kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine delalettir.

Rüyada nişandan döndüğünü görmek elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinin döndüğünü görmek çok üzüntülü yollardan geçeceğine, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, özlemlerini bitireceğine inanılır.

Rüyada birinin sırtını döndüğünü görmek Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments