Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şemsiyenin ters döndüğünü görmek

Rüyada şemsiyenin ters döndüğünü görmek

Rüyada şemsiyenin ters döndüğünü görmek harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine, her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada şemsiyenin ters döndüğünü gördüyseniz:

  • Eskiden yatırımını yaptığınız veya planladığınız birşeylerin karşılığını görebilirsiniz.

Rüyada şemsiyenin ters döndüğünü görmek kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına tabir olunur.

Rüyada dünyanın ters döndüğünü görmek kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine işarettir.

Rüyada arabanın ters döndüğünü görmek zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına inanılır.

Rüyada ayağının ters döndüğünü görmek sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına yorulmaktadır.

Rüyada geminin ters döndüğünü görmek akrabayla araya mesafe konulacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayakkabının ters döndüğünü görmek karlı bir iş ortaklığı yapacağına ve bu işin bütün bir hayatını ve geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine, hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayaklarının ters döndüğünü görmek yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine, hasret kaldıklarına kavuşacağına, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada şemsiyeyi ters görmek kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, hayırlı haberler alacağına, eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments