Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağının ters döndüğünü görmek

Rüyada ayağının ters döndüğünü görmek

Rüyada ayağının ters döndüğünü görmek hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye, işlerine dört elle sarılacağına inanılır.

Rüyada ayağının ters döndüğünü gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda veya sosyal yaşamınızda olumlu gelişmeler var.

Rüyada ayaklarının ters döndüğünü görmek rahat ettiği bir döneme gireceğine, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayağının ters döndüğünü görmek bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına işarettir.

Rüyada şemsiyenin ters döndüğünü görmek gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada dünyanın ters döndüğünü görmek endişelerin sona ereceğine, el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına, herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına rivayet eder.

Rüyada arabanın ters döndüğünü görmek sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına, düşman hususunda keder ve üzüntüye, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayakkabının ters döndüğünü görmek inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, hayatının afiyette geçeceğine, şan şöhret, itibar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada geminin ters döndüğünü görmek tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşinin eve döndügünü görmek her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments