Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin sırtını döndüğünü görmek

Rüyada birinin sırtını döndüğünü görmek

Rüyada birinin sırtını döndüğünü görmek eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, yeni bir haneye sahip olacağına, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına alamet eder.

Rüyada birinin sırtını döndüğünü gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda ya da aşk hayatınızda değişiklikler yapma niyetindeyseniz kendinize ya da çevrenizdeki kişilere ait anlık fikirleri doğru değerlendirmelisiniz.

Rüyada birinin sırtını döndüğünü görmek böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine, işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada birine sırtını döndüğünü görmek dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına işaret eder.

Rüyada ölümden döndüğünü görmek dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin sana döndüğünü görmek gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine delalet eder.

Rüyada askerden döndüğünü görmek bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına, seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine delalettir.

Rüyada eşinin döndüğünü görmek dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin geri döndüğünü görmek ömrünün uzun olacağına, gün günden daha da kötüye gideceğine, bir şeyden zarar görmeye delalettir.

Rüyada eski eşinin döndüğünü görmek bazı insanlarla fikir ve iş ortaklığı yapacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments