Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişandan döndüğünü görmek

Rüyada nişandan döndüğünü görmek

Rüyada nişandan döndüğünü görmek iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, başarıya giden yolların açılacağına, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına, güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, şansının her zaman yaver gideceğine, uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına yorulmaktadır.

Rüyada nişandan döndüğünü gördüyseniz:

  • Yine manevi olaylara yönelme isteği doğabilir.

Rüyada nişandan döndüğünü görmek rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine delalet eder.

Rüyada umreden döndüğünü görmek kazanılacak ve ele geçecek paraya, kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski işine döndüğünü görmek yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına işaret eder.

Rüyada dünyanın ters döndüğünü görmek kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına, iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada birini hayata döndürmek dualarının karşılığını alacağına, ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara Allah’ın izni ile şifa bulunacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğinin geri döndüğünü görmek karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına yorulur.

Rüyada başın döndüğünü görmek toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, çok kötü sonuçlar doğuracağına delalet eder.

Rüyada eşinin eve döndügünü görmek meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine, küslükleri bitireceğine, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments