Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin döndüğünü görmek

Rüyada sevgilinin döndüğünü görmek

Rüyada sevgilinin döndüğünü görmek attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, hane içinde tartışmaların başgöstereceğine, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine, kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine işarettir.

Rüyada sevgilinin döndüğünü gördüyseniz:

  • Bazı hamlelerinizi gizlice gerçekleştirmek veya diğerlerinin işlerinize karışmasını engellemek amacında olabilirsiniz.

Rüyada eski sevgilinin döndüğünü görmek bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, yüzün güleceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına delalettir.

Rüyada sevgilinin döndüğünü görmek rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine yorulur.

Rüyada eski sevgilinin sana geri döndüğünü görmek fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına, birlikte kâh ağlayacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine inanılır.

Rüyada eski sevgilinin sana döndüğünü görmek çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine, ahlakından vazgeçmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye döndüğünü görmek sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına, muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına delalettir.

Rüyada sevgilinin geri döndüğünü görmek kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi geri döndüğünü görmek sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine, uzun uzun dalıp gideceğine, ticaret sektörüne atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinin eski sevgilisine döndüğünü görmek özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments