Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin eve döndügünü görmek

Rüyada eşinin eve döndügünü görmek

Rüyada eşinin eve döndügünü görmek meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına, maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, kazancın ikiye katlanacağına, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada eşinin eve döndügünü gördüyseniz:

  • Yaratıcı fikirler üreterek yerinizi almak isteyen kişilerin önünü kesebilirsiniz.

Rüyada eşinin eve döndügünü görmek işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, hayali kurulan eve ulaşmaya, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına inanılır.

Rüyada eski eşinin döndüğünü görmek kafasının boşalacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına delalettir.

Rüyada eski eşin döndüğünü görmek işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, mutlu bir evliliğe alamet etmektedir.

Rüyada eşinin döndüğünü görmek güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına, anne duasının açılacağına, hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine delalettir.

Rüyada şemsiyenin ters döndüğünü görmek bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin döndüğünü görmek geçimini daha rahat sağlayacağına, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine alamet eder.

Rüyada birinin geri döndüğünü görmek sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine yorulur.

Rüyada sevdiğinin geri döndüğünü görmek uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments