Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyi geri döndüğünü görmek

Rüyada eski sevgiliyi geri döndüğünü görmek

Rüyada eski sevgiliyi geri döndüğünü görmek Allah’ın yolundan gideceğine, başarısızlığa düşüleceğine, dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına, hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi geri döndüğünü gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu güçlendirecek yatırımlar veya planlar yapabilirsiniz.

Rüyada eski sevgilinin sana geri döndüğünü görmek sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, çıkmaza düşeceğine, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, rüyayı gören kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin geri döndüğünü görmek aydınlanacağına, sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına, kişinin can derdine düşeceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyi geri döndüğünü görmek bereket ve zenginlik elde edeceğine, çok huzurlu bir duruma geleceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine inanılır.

Rüyada eski sevgilisinin geri döndüğünü görmek büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine, geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye, haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine inanılır.

Rüyada eski işine geri döndüğünü görmek malının ve gelirinin çoğalacağına, borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına, durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına işarettir.

Rüyada eski işyerine geri döndüğünü görmek sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına, zahmete ve çileye düşeceğine, tatsız sözlerin de unutulacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilinin geri döndüğünü görmek ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliye döndüğünü görmek büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına, alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments