Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada apartmanda görmek

Rüyada apartmanda görmek

Rüyada apartmanda görmek hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, eşiyle bazı konularda ters düşeceğine, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine ve hayatı doyasıya yaşama şansına sahip olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine alamet eder.

Rüyada apartmanda gördüyseniz:

  • Modası geçmiş yöntemleri gözden geçirebilirsiniz.

Rüyada mavi apartman görmek geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına alamet eder.

Rüyada apartmanın merdiveninden inmek karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeni apartman dairesi görmek kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, rahat yaşayacağına, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada apartman satın almak zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, engellerden kurtulacağına, işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada apartmanın içinde olmak sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada apartmanın en üst katında oturmak evde tatlı bir telaş yaşanacağına, fikirlerinin çatışacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada apartmanın çöktüğünü görmek gelişeceğine, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına rivayet eder.

Rüyada apartman boşluğuna düşmek güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, ailesinin de büyük olacağına, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments