Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada apartmanın en üst katında oturmak

Rüyada apartmanın en üst katında oturmak

Rüyada apartmanın en üst katında oturmak kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine, kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına, sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına delalettir.

Rüyada apartmanın en üst katında oturmak gördüyseniz:

  • Kırılgan kişiler veya alıngan davranışları olan kimselerle uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada apartmanın en üst katında oturmak mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, sevilip sayılacağına işarettir.

Rüyada apartmanın en üst katına çıkmak huzur ve şifa bulacağına, gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına, yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan rüya sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına alamet etmektedir.

Rüyada apartmanın en üst katında olmak iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada apartmanın üst katında olmak kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, hayat boyu çok sevileceğine, sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada binanın en üst katına çıkmak gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, gerek görürse insanların içine fitne sokacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin en üst katına çıkmak herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada binanın en üst katında olmak işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, rızkın, verimin, bolluğun ve bereketin artacağına, insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine delalettir.

Rüyada apartman katı görmek huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments